Info

Het Logo van Limburg

Het idee is geboren om een logo te ontwerpen voor iedereen die Limburg een warm hart toedraagt. Een logo dat niet branche gebonden is en waarmee we met gepaste trots kunnen laten zien – in Limburg zelf, maar ook buiten de provincie en landsgrenzen – wat we in Limburg kunnen, hebben en maken. Daarom besloten een aantal bekende Limburgers en Limburgse ondernemers te onderzoeken wat nu precies de kracht van Limburg is en hoe dit wereldkundig gemaakt kan worden.

Het doel van het logo is om Limburg te verenigen, te promoten, verbindingen te leggen, het “wij-gevoel” te creëren en uiteindelijk “de kracht van Limburg” optimaal uit te stralen! Kortom: Limburg zichtbaar maken!

Een logo van én voor alle Limburgers. Te gebruiken door bedrijven, overheidsinstellingen, de toeristische sector, het onderwijs, sportverenigingen, culturele organisaties, etc.
Een pakkend logo dat inwoners op hun auto kunnen plakken. Een logo dat bedrijven als marketingtool kunnen gebruiken en dat sportclubs op hun tenue kunnen dragen.
Zo zien bijvoorbeeld studenten in één oogopslag dat ze niet per se naar de Randstad hoeven om een goede baan te vinden. Limburg heeft immers genoeg te bieden!

Werkwijze

In de L van Limburg zijn allerlei icoontjes verwerkt die symbool staan voor Limburg anno 2017. De keuze voor welke icoontjes is echter nog niet definitief vastgelegd. Juist daarover willen we elke Limburger laten meedenken en meebeslissen!

Met deze campagne willen wij een groot publiek uitdagen om zelf na te denken wat voor hen “de kracht van Limburg” is. De inbreng kan vervolgens gedeeld worden via een eigen profiel op logovanlimburg.nl. Uiteindelijk worden de beste inzendingen vereeuwigd in het logo!

Wil jij ook ambassadeur worden? Meld je dan nu aan!

Eind 2017 / begin 2018 zal het definitieve logo gepresenteerd worden.
Laten we samen “de kracht van Limburg” zichtbaar maken!

Partners

De campagne is een brede online en offline campagne van Stichting Logo voor Limburg en alle andere enthousiaste burgers, bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen die dit project een warm hart toedragen.

Voor meer informatie over de organisatie en de ambassadeurs klik hier.


contact

Stichting Logo voor Limburg

Muggenbroekerlaan 32
6045 BB Roermond

info@logovanlimburg.nl
06 – 5888 4005